Pytania najczęściej zadawane przez kursantów

Niestety nie ma możliwości zmiany hasła dostępu do kursu. Jest to podyktowane względami bezpieczeństwa i ochroną przed wirusami.

Tak! Wiele osób pytało mnie o taką możliwość. Wszystko przygotowałam i możesz przedłużyć dostęp o kolejny rok. Na 30 dni przed końcem dostępu do kursu dostaniesz pierwsze mailowe przypomnienie razem z bardzo atrakcyjnym kodem rabatowym.

Koszt przedłużenia to w tym momencie 50% aktualnej ceny kursu. Jak działa kod?

  • Od momentu wygenerowania kod jest ważny tylko 30 dni. Po tym czasie nie będziesz mogła (lub mógł) kupić kursu z rabatem. Serio.
  • Kod jest indywidualny. Podczas zakupów musisz podać ten sam adres mailowy.
  • Tylko Ty możesz korzystać z kursu oraz z kodu. Nie możesz oddać swojego loginu ani hasła ani kodu innej osobie. Kod jest przypisany do Twojego konta i nie możesz go nikomu podarować. Nie dziel się nim z osobami, które nie mają dostępu do kursu.
  • Jeżeli rabat zrealizuje osoba nieupoważniona, to rabat zostanie przeze mnie unieważniony i będzie to dosyć nieprzyjemna sytuacja. Nazwijmy to wprost - ta sytuacja będzie kompromitująca głównie dla Ciebie.

Nie. Nowy rok dostępu jest liczony DOPIERO, jak skończy się stary rok dostępu. Spokojnie możesz przedłużyć kurs nawet 30 dni przed upływem starego roku. Nie stracisz żadnego dnia.

Możesz to sprawdzić pod tym adresem:
https://uxwmalejfirmie.pl/zamowienie/kupione-produkty/

Tak. Pierwszą informację o zbliżającym się końcu dostępu do platformy kursowej otrzymasz 30 dni wcześniej.